Spletna stran uporablja piškote. Te datoteke je mogoče resetirati v nastavitvah brskalnika. Za več informacij si oglejte razdelek Pogoji uporabe.
Spletna stran je na voljo samo posameznikom, ki so stari vsaj 16 let.

OK, Zapri

REDMOND pieņems dalību IFA 2017 izstādē Berlīnē

IFA ir vadošā un visvairāk cienījama starptautiskā tirdzniecības izstāde, sadzīves tehnikā un mājas elektronikā. Tā ir unikāla vieta, kur satiekas galvenie pārdevēji, pircēji, šīs nozares eksperti un MEDIJU pārstāvji. Izstāde tiek organizēta katru gadu jau vairāk nekā 90 gadus, un visu šo laiku tā baudīja pastāvīgus panākumus. IFA – pasākums, kuru ir vērts apmeklēt!

IFA panākumu noslēpums ir tajā, ka tā apvieno sevī publiskā šova un tirdzniecības laukuma iezīmes. Pasākumā pulcējas vairāk nekā 240 000 dalībnieku un aptuveni 6000 žurnālistu no vairāk kā 1000 MEDIJIEM! Tradicionāli IFA tiek prezentēti jaunākās inovācijas sadzīves tehnikā un elektronikā.

Uz IFA-2017 Berlīnē REDMOND REDMOND plāno prezentēt savu inovatīvo attīstību – smart-multikatlu CBD100S ar tālvadības iespēju un patentētas tehnoloģijas Double Chef. Šis multikatls ļauj gatavot divus dažādus ēdienus vienlaicīgi uz jebkuras automātiskās programmas. Un viss pateicoties unikālajai konstrukcijai, ar diviem katliem un diviem neatkarīgiem viens no otra sildīšanas elementiem. Starp REDMOND gudriem aparātiem , var arī atrast multikatlus, tējkannas, kafijas automātus, gludekļus, sildītājus un citas iekārtas, kuras būs iesniegtas un parādītas IFA-2017.

REDMOND būs priecīgs Jūs redzēt uz IFA 2017 Berlīnē, šā gada 1.-6. Septembrī. Zīmola produkcija būs izstādīta sadzīves tehnikas paviljonā, zālē 8.1, stendā 214. REDMOND stenda apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar visinteresantākajiem zīmola izstrādājumiem, kā arī piedalīties ēdiena degustācijā.



Read also: